UČITAVA SE

O nama

Firma HOLCORN osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Golubovcima, opština Podgorica. Počela je sa radom kao prva privatna poljoprivredna apoteka u Crnoj Gori, u vrlo skromnim uslovima za rad, sa dvoje zaposlenih.

Zeta i Malesija oduvijek su bili centar poljoprivredne proizvodnje u Crnoj Gori. Trebalo je steći povjerenje poljoprivrednih proizvođača da uvedu nove tehnologije u proizvodnji. Upornim radom, korektnim pristupom i pomaganjem svakom proizvođaču, po našem mišljenju, u tome smo uspjeli. Podignuti su prvi plastenici, uvedeni novi hibridi u proizvodnju, sistem za navodnjavanje, nova tehnologija u proizvodnji krompira kao i savremeni pristup ishrani i zaštiti bilja.
HOLCORN je, u isto vrijeme, obezbijedio optimalne uslove za obavljanje djelatnosti. Raspolažemo sa 100m² prodajnog prostora, preko 1500m² zatvorenog skladišnog prostora kao i carinsko skladište. Naša prodajna mreža broji dva maloprodajna i jedan veleprodajni objekat. Tokom godina stekli smo povjerenje velikog broja firmi-kupaca pa samim tim naši proizvodi dospijevaju do svih krajeva Crne Gore. Zapošljavamo 3 agronoma i imamo ukupno 8 zaposlenih.

NAŠA MISIJA

Da prepoznamo potrebe i želje kupaca, i uz pomoć inostranih i domaćih partnera obezbijedimo poljoprivredni repro-materijal visokog kvaliteta.

NAŠA VIZIJA

Nastojimo da konstantno unapređujemo naše usluge i proizvode, budemo u koraku sa vremenom, sa prepoznatom potrebom da na tržištu Crne Gore stvaramo brend, sve u svrsi poboljšanja održivog rasta poljoprivrede.