UČITAVA SE

Kamab 26

 

Kamab 26 je veoma jako čisto đubrivo, specijalno formulisano da riješi različite bolesti koje izazivaju dehidrataciju, žućenje, nekrozu, usljed nedostatka kalijuma, kalcijuma, magnezijuma i bora. Kamab 26 sprječava i tretira odmah i direktno takve simptome. Brzo se apsorbuje preko lista, u roku od 2 sata od momenta tretiranja. Veliki kapacitet apsorpcije omogućava da se dobiju, u kratkom roku, veoma dobri rezultati po pitanju prevencije i kontrole nutritivnih bolesti pogotovo u slučaju sušenja raši kod vinove loze i apikalnog pogoršanja kod paradajza. Takođe pomaže kod eventualnih mikro bolesti izazvanih antiparazitskom primjenom ili vremenskim nepogodama (vjetar, kiša, grad). S obzirom da sadrži kalcijum koji je odmah prihvatljiv, Kamab 26 obezbjeđuje, za stono grožđe i ostalo povrće, veću otpornost na botritis cinerea i poboljšava ćelijsku turgidnost i konzervativnost tokom transporta na dužim rastojanjima.

Kamab 26 se može primijeniti folijarno ili fertirigacijom.

            Sastav:

  • Azot (N) – 10%
  • Kalijum (K2O) – 5%
  • Kalcijum (CaO) – 10%
  • Magnezijum (MgO) -2%
  • Bor (B) – 0,1%

Doze i instrukcije:

Za folijarnu upotrebu. Doza varira od 40-60g na 10l u zavisnosti od različitih faktora, i može se povećavati ili smanjivati u zavisnosti od fenološke faze biljke i većem ili manjem nedostatku elemenata u biljci. Minimalna količina se može koristiti na svim biljkama u početnoj fazi. Tretiranja se mogu ponavljati dok se ne povuku nedostaci.

Vinova loza: Sprečava i liječi sušenje raši i grožđa; Paradajz: Sprečava i liječi apikalno pogoršanje; Jabuka: Sprečava i liječi gorčinu; Jagoda: Povećava konzistentnost plodova i redukuje pogoršanje; Krompir: Sprečava žućenje listova; Lubenica: Ubrzava i povećava veličinu ploda; Pipun: Sprečava i liječi sušenje lista i peteljke; Plavi patlidžan, paprika: Sprečava deformaciju lista i ploda; Salata: Sprečava i liječi sušenje lista; Borovnica: Povećava čvrstoću ploda.